Açıklanan listede hem DP’den, hem de MHP’den bir dönem faal olan isimler yer alırken, Körfez Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından bir isim de listede yer buldu.İl Başkanı Serdar Kaman’ın başkanlığa atanmasının ardından ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmaları da tamamlandı. Körfez ilçe başkanlığına ise sigortacılık yapan İbrahim Ömer Toyran getirilmişti. Genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak Toyran ve yönetimi de onanmıştı. Körfez ilçe yönetiminin listesi de şu isimlerden oluştu;

 

Yönetim kurulu:  İbrahim Ömer Toyran (Başkan),  Akın Öktem,  Ali Yenigün,  Bayram İpşir,  Caferi Tayyar Örgüç,  Ender Oğuz, Fatih Başaran,  Fehmi Çoban,  Feriha Nurlu,  Semra İkier , Hasan Basri Çatal , Mustafa Sinanlıoğlu , Leyla Cimşit,  Lütfi Gürgün,  Mehmet Ali Sezer,  Mehmet Atik,  Mehmet Candemir,  Mete Gür,  Mustafa Ceyhan,  Kerim Sercenk Dinç,  Minta Aydın,  Naci Kara,  Nuray Demirel , Osman Tokat,  Ömer Dilek , Saniye Ağırman,  Sedat Uyanık , Sema Bayrak,  Sema Yenilmez,  İbrahim Karagöz,  Sıraç Başkurt,  Vahit Korkmaz,  Volkan Çapkın.

Listede ilçede tanınmış isimler de yer alırken, bunlar arasında MHP Körfez eski İlçe Başkanı Avukat Naci Kara, Körfez Belediyesi’nin MHP döneminde Başkan Yardımcılığı yapan Minta Aydın dikkat çeken isimler oldu. Yine DP eski İlçe Başkanlarından Sedat Uyanık ve bu parti tabanından gelen isimler de lstede yer bulan tanınmış isimler oldu.