Kuo'nun iddiaları

iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun tahminlerinin bazılarını daha önce duymuş olsak da, bazıları yeni.

İşlemci
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Ming-Chi Kuo'ya göre yeni iPhone'lar, Apple'ın A10 işlemcisiyle gelecek. Bu işlemcinin şu anki iPhone'da kullanılan A9'dan hızlı olacağı zaten açık.

Renk seçenekleri
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Bunun yanında analist, telefonun iki yeni renk seçeneğinin ortaya çıkacağını, bu renklerin "dark black" ve "piano black" olacağını söylüyor.

Su geçirmezlik
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Daha önce de duyduğumuz su geçirmezlik iddialarını tekrarlayan analist, iPhone 7'nin Apple Watch ile aynı seviyede su geçirmezlik sunacağını, suda 1 metre derinlikte 30 dakika kalabileceğini iddia ediyor.
Kulaklık girişi
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Kuo, kulaklık girişinin gerçekten de kaldırılacağını belirtti.
Kamera
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Kuo, Çift lensli kameranın 5,5 inç'lik büyük iPhone'da bulunacağını da ileri sürüyor.

RAM
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Dahası iPhone 7 Plus, küçük modele göre 1GB fazla RAM'e sahip olacak (yani 3GB RAM'i olacak). 

256 GB
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Analist son olarak 16GB ve 64GB'lık seçeneklerin kaldırılacağını, arasında seçim yapabileceğiniz modellerin 32GB, 128GB ve 256GB boyutlarında olacağını söylüyor.
Türkiye fiyatı
iPhone 7'ye dair son dakika iddiaları Bu arada Vatan Bilgisayar, iPhone 7'yi internet sitesinde listeledi. Firma iPhone 7 önsipariş fiyatını 3.799 TL olarak belirlemiş durumda. Ancak bu fiyat resmi değil.