Apple'ın beklenen son bombası iPhone 7'nin çıkışına sadece sayılı günler kaldı. iPhone 7 ile birlikte pek çok şey de değişiyor. Yıllardır iPhone'larla kullandığımız bir aparatı da artık yeni telefonlarda kullanamayacağız. Yeni iPhone'la bakın neler geliyor neler?

Apple, cam gövdeli iPhone'uyla tüm dikkatleri üzerine çekecek. Örnek fotoğrafta gördüğünüz gibi iPhone 7'nin çerçevesi bile olmayacak!

OLED ekranlı 2017 model iPhone, böylece enerji tasarrufu noktasında daha verimli olmasının yanı sıra daha parlak ve göz alıcı bir ekran deneyimi sunacak.

 

Ancak iPhone 7 ile birlikte gelecek yenilikler bununla sınırlı değil elbette. İlk soru ise şu: iPhone 7 ne zaman tanıtılıyor?

 

iPhone 7'nin çıkış tarihi netleşti. 7 Eylül Çarşamba akşamı yeni telefonu göreceğiz.

 

Kulaklık girişi olmayacak! 

iPhone 7'lerde kuvvetle muhtemel kulaklık girişi yer almayacak. Bunun yerine Bluetooth teknolojisi ve/veya şarj yuvasına takılacak.

Henüz netlik kazanmasa da Lightning portu iPhone 7 serisinde hem şarj/veri hem de kulaklık bağlantı noktası olarak kullanılacak. Bu da eski kulaklıkların artık kullanılamayacağı anlamına geliyor.