Adrenalin tutkunu Instagram fenomeni Annelise Temple, heyecan dolu paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor.

ÜZERİNDE SADECE PARAŞÜTÜ VARDI

Annelise Temple, ilk olarak gerçekleştirdiği "base jumping" denemesinde uçurumdan tamamen çıplak olarak atladı! Atlma mekanı olarak İsviçre Alp'lerindeki Lauterbrunnen'den seçen çılgın fenomenin üzerinde sadece paraşütü vardı.

VİDEOSUNU INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Temple, yaşadığı heyecan dolu anların kısa videosunu Instagram hesabından paylaştı. Videoda ilk olarak Annelise'in eğitmeni David Laffargue'in i uyarılarılarıyla başlıyor. Eğitmen "Bu donanımlı olmakla değil, yetenekli olmakla alakalı bir durum. Öncelikle ustalaşmak için pratik yapmalısınız. Havayı teninde hissetmelisiniz" diyerek paraşütle atlamak hakkında bilgi verdi.

ÇIRILÇIPLAK HALDE UÇURUMDAN ATLADI

Annelise eğitmenin sözlerine harfiyen uyarak "Şimdi hazır mıyım?" diye sordu. Eğitmeni David, "Evet, evet. Bahsettiğim donanımlılık buydu" diyerek kaşlarını kaldırdı. Daha sonra kamerayı alan David, Annelise'in atlayışını çekmeye başladı. Çırılçıplak olarak uçurumdan atlayan maceracı güzelin vücudu kadrajdan git gide uzaklaşarak küçüldü. Annelise uçurumun dibinde geniş açık bir alana inmeyi başardı.