AK Parti’de Emine Zeybek’in istifasıyla boşalan İl Kadın Kolları Başkanlığı için il başkanlığına aday başvuruları devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkan adaylığı için başvuru yapan İlknur Çeviker, bugün basın toplantısı yaptı. 
AK Parti eski İzmit İlçe Kadın Kolları’nda Tanıtım Medya Başkanlığı yaptığını, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İKAD (İş Kadınları Derneği) Genel Sekreterliği yaptığını hatırlatan İlknur Çeliker, “Durmak yok, yola devam diyerek bu kutlu yolda gecemizi gündüzümüze katarak gidilmedik tek ev bırakmayarak ulaşılmadık tek kadın bırakmayarak bugünkü misyonumuzla 2023 vizyonu yolunda adım adım hep beraber ilerleyeceğiz.” dedi.
Irk, din, mezhep ayrımı yapmadan insanı insan olduğu için seven bir anlayış içinde olduğunu belirten Çeliker şunları söyledi:

“Genelde bütün toplumu, özelde kadınlarımızın kızlarımızın gençlerimizin sorunlarına yönelik projeler geliştirmeye çalışarak var gücümüzle çalışacağız. Başarımızın büyüklüğüne inancımızın büyüklüğü belirler. İnancımız, büyük, Allah nasip ederse daha güzel projeler üreterek bu güzel ülkemizin güzel insanlarına daha fazla hizmet etmeyi umuyorum.”

İlknur Çeviker kimdir?
AK Parti’de İl Kadın Kolları Başkan adaylığı için başvuru yapan İlknur Çeliker, 1965 İzmit doğumlu. İzmit Lisesi ve İzmit Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü’ne bitirdi. İzmit Fethiye Caddesi’nde bir güzellik merkezinin sahibi.