DİLOVASI BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI
Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadyumunda yeni sezon hazırlıklarına start veren Dilovası Belediyespor’da dün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi, Teknik Direktör Çetin Kılıç ve futbolcuların katılımı ile topbaşı yaptı. İlk antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. 
BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ
Antrenman öncesinde Kulüp Başkanı Recep Laç’ın futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Geride kalan sezonda, çok güzel bir birlikteliğin sağlandığını ve şampiyon olarak bitirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "İnşallah bu sezona da güzel bir başlangıç yaparız. BAL ligine çıkabilecek güçte bir ekibiz. Geçtiğimiz sezon gibi yine kenetleneceğiz ve güzel futbol, fair-play oyunla sezonu şampiyon olarak bitireceğiz. Zorlu bir maraton bizleri bekliyor olacak. Bu yüzden çalışmalarımızı sıkı tutup lige hazır hale gelmeliyiz. Ben takımıma güveniyorum”dedi. 
İSKELET KADROYU KORUDUK
Sezon öncesi transferlerle ilgili de açıklama yapan Laç, transfer politikasını takımın iskelet kadrosunu düşünerek yürüttüklerini kaydederek, iki ya da en fazla üç oyuncu daha transfer etmeyi düşündüklerini, takımın istikrarını bozmamak adına iskelet yapıyı koruduklarını söyledi.0
BAŞKAN TOLTAR, ŞAMPİYONLUK İSTEDİ
Antrenman sahasına gelerek futbolculara başarılar dileyen ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise bura00da yaptığı konuşmada “2016-2017 sezonunun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diliy0orum. Siz futbolcu kardeşlerim gittikleri her yerde bu kenti ve bizleri temsil etmektedir. Onun için bu kente ve sizlere yakışır bir centilmenlikle şampiyonluk istiyorum. Buradaki tüm arkadaşlarımızın da bu inandıklarını görüyorum. İnşallah bu sezonda başarılı olacak ve Dilovası hak ettiği yere gelecektir. Sizler başarılı oldukça bizlerde her zaman sizin yanınızda olacağız.” dedi. 
GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ
Futbolun insanları ve özellikle gençlere etkileme ve yönlendirmede önemli bir yerinin olduğunu söyleyen Başkan Toltar, “Bu güzide takımın bayrağını doğru yerde, doğru şekilde dalgalandırmaya çalışacağınıza inanıyorum. Dilovası Belediye sporumuzun başarısı gençlerimize güzel örnek olmaktadır. Bizde kentimizde yaşayan gençlerimizin spora yönlendirilmesi ve önünün açılması için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışacağız. Hep birlikte Dilovası için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada bulunan Kulüp Başkanımız Recep Laç ve yönetiminin de şimdiden çıktıkları yolda başarılı olacaklarına inanıyor ve hepsine teşekkür ediyorum.”dedi. 
AÇILIŞI BAŞKAN TOLTAR YAPTI
Konuşmaların ardından Dilovası Belediyespor Başkan Toltar ve Laç’ın topa vuruşuyla sezon hazırlıklarına başladı. Antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular daha sonra futbolcular yoğunluklu olarak ilk antrenmanında açma-germe hareketleri yaptığı. Futbolcuların, idmanda bir hayli istekli oldukları görüldü. 
BAŞKAN TOLTAR’A 5 KUPA 
Açılış sonrası kulüp binasına geçen Başkan Toltar, Laç ve yönetimi burada bir süre görüştüler. Kulüp Başkanı Laç, Başkan Toltar’a geçtiğimiz sezon yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra şampiyon olan A Takım, U-14, U-15, U1-16 ve U-17 takımlarının şampiyonluk kupasını Başkan Toltar’a takdim etti.