AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder önceki gün Dilovası’na geldiler. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelen İlçe Başkanları Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Toltar’ı ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler alan İlçe Başkanları, Başkan Toltar’a çalışmalarında başarılar dilerken, Başkan Toltar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte halkımıza hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. 2,5 yıllık görev süremizde yaşanabilir bir Dilovası, mutlu insanların yaşadığı bir ilçe için çalışıyoruz. 5 Yıllık görev süremiz sonunda halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirerek alnımızın akıyla halkın karşısına çıkma istiyoruz.”dedi. 

KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İlçe Başkanları daha sonra Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un ev sahipliğinde önce Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’i ardından da Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret ettiler. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde güncel konular üzerine değerlendirilmelerde bulunuldu.