Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun resmi internet sitesi yayına başladı. İnternet sitesini, Hollywood yapımı Avatar-2'nin afiş tasarımda finale kalan afiş tasarımlarını yapan Gökşan Özman hazırladı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun resmi internet sitesini, Antalya ve Newyork Manhattan'daki şirketiyle 'Nuh', 'Yerçekimi', 'Yanlış Kapı', 'Vahşet Tanrısı', 'Yarının Sınırında', 'Para Avcısı', 'Taşıyıcı', '40 Gün ve 40 Gece', 'House Of Lies' gibi çok sayıda Hollywood filmi ve ABD dizilerinin afiş, poster, albüm, DVD kapağını tasarlayan 34 yaşındaki Gökşan Özman yaptı. 

YAYINLANMAMIŞ FOTOĞRAFLAR 

Tüm zamanların gişe hasılatı rekorunu elinde bulunduran 'Avatar' filminin 2017'de vizyona girecek ikinci serisinin afiş tasarımında da finale kalan Antalyalı Gökşan Özman, sitenin galeriler bölümünün, özel bir çalışmayla her dizi ve film için ayrı ayrı tasarlandığını söyledi. Toplam 234 kare fotoğrafın yer aldığı galerilerde daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış çok sayıda kamera arkası ve kamera önü fotoğraf bulunduğu belirtilen siteye ilişkin şu bilgiler verildi; 

"Dizi ve filmler için oluşturulan fotoğraf galerilerinde İmirzalıoğlu'nun o dizi ve filmdeki karakteri ön plana çıkarılmaya çalışıldı. Fotoğraflar, profesyonel düzenleme programları ile teknik olarak da kaliteli bir hale getirildi. Sitede ayrıca, oyuncunun detaylı biyografisi, filmografi bölümünde film ve dizi çalışmalarına ilişkin bilgiler ile açıklamaların ve bilgilendirmelerin olacağı duyurular bölümü de var. Resmi internet sitesi, periyodik olarak fotoğraflarla güncellenecek, duyurular ve zaman çizelgesinde Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili gelişmeler yer alacak."   

Kenan İmirzalıoğlu, resmi sitesinin yayına başlamasıyla ilgili "İlk kez bir online platformda yer alıyorum. İnternet sitesi içeriğini 1 yıla yaklaşan uzun ve titiz bir çalışma sonucu oluşturduk. Sosyal medya olarak herhangi bir platformda hiçbir zaman yer almadım ve hâlâ yer almıyorum. Beni takip etmek isteyenler, resmi siteden geniş bir içeriğe ulaşabilirler" dedi.