Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri bu sabah Gebze Adliyesi'ne gelerek Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel, MHK ve TFF hakkında, 'görevi kötüye kullanmak', 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' ve '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet' suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmek üzere Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, adliye önünde yaptığı açıklamada, "Dün gece sıradan bir gece değildi. Trabzonspor tarihte olduğu gibi yine Anadolu kulüplerine umut ışığı yaktı. Haksızlıklara karşı, hak yiyicilerine bir ateş yaktı. Salih Dursun'un elinde tuttuğu kırmızı kart, tüm Türk futbolunu aydınlatacak olan meşaledir. Bu yanan meşale bütün Anadolu kulüplerine yol gösterici olacaktır. Zaman; taraflı tarafsız herkesin Trabzonspor'un yakmış olduğu meşalenin arkasından yürüme zamanıdır" dedi.
Gökhan Altıntaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İşte bu nedenlerle, dün akşam yaşanan futbol terörüne sessiz kalmama adına ve yine bu terörü güzel ülkemizin futbol camiasına getirdiği felakete sessiz kalmamak adına ve bu terörde emeği olan başta Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetimi ve MHK, yine dün akşamki maçta bizi ve tüm Türkiye'yi futboldan soğutan ve nefret ettiren Deniz Ateş Bitnel hakkında suç duyurusunda bulunduk."