Genç MÜSİAD Gebze, geçtiğimiz gün salon iftarı yerine düzenlediği 'orman iftarı' ile ezber bozdu. Yakın şubelerinde katılım sağladığı iftar organizasyonun da hem iftar yapıldı, hem de dostluklar sıkılaştı.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Genç MÜSİAD Gebze, ormanlık alanda düzenlediği iftar organizasyonuyla da ezber bozdu. Yalnızca Genç MÜSİAD üyelerinden oluşan iftarda hem ticaret konuluşuldu hem de sıkı dostlukların temeli atıldı.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Organizasyona katılılan Genç MÜSİAD üyelerine ayrı ayrı şükranlarını sunan Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Enes Malkoç, "Genç MÜSİAD Gebze İftar programımızı icra ettik. Katılımından dolayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri; Yasir Ulukır, Cem Çekerek, Rahmi Burak Nacar'a, Eskişehir Şube Başkanı Sadi Dönmez ve yönetim kuruluna, Kütahya Şube Başkanı Ahmet Muhammet Tosun ve Yönetim Kuruluna, Kocaeli Şube Başkanı Emre Doğan ve Yönetim Kuruluna, Bandırma Şube Başkanı Mücahit İnce ve Yönetim Kuruluna, son olarakta  organizasyonumuza katılım sağlayan tüm Genç MÜSİAD Gebze üyelerine katılımından dolayı teşekkür ederim" şekilde konuştu.

MALKOÇ: DEVAM EDECEĞİZ
Bu tür organizasyonlara kentin alışması gerektiğine de değinen Başkan Malkoç, "Faliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Çok yakında Gebze'ye yakışır bir Genç MÜSİAD Ticari Zirve programına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Birbirinden önemli genç iş adamının katılım sağlayacağı organizasyonun ayrıntılarını önümüzdeki günlerde daha detaylı paylaşacağım" dedi.