Gebze Tıp Merkezini de bünyesine katarak; Osman Yılmaz Mahallesi, İstanbul Caddesinde 17.000 metrekarelik alanda hizmet veren Özel Konak Hastanesinde bazı vatandaşlar randevu aldıkları halde kendilerinin çok fazla bekletildiğinden şikayet etti.


Birçok Gebzelinin sağlığına kavuşmasını sağlayan Özel Konak Hastanesi’nden bazı vatandaşlarda şikayetçi. Hastaneye muayene olmaya giden vatandaşlar uzunca bir süre sıra beklemekten yakınıyor. 

Vatandaşlar, doktorların kendilerini çok fazla beklettiğini, randevu saatinde gelmelerine rağmen doktorların ya ameliyatta ya da başka bir uğraş içerisinde olduğunu iddia ediyor.


Konuyla ilgili şikayette bulunan okuyucumuz “Özel Konak Hastanesi’ne kontrollerim için gidiyorum. Ama randevu aldığım saatte doktorumuzu bulamıyoruz. Sorduğumuz zaman doktorun ya ameliyatta ya da başka bir uğraş içerisinde olduğu bilgisi veriliyor. Yalnızca ben değil benim gibi olan bir çok hastaya doktoru beklerken rastlıyorum. Eğer doktorun işi varsa neden hastalara o saatte randevu veriyorlar. Böyle büyük bir hastanenin daha çok hasta bakalım diye insanları bekletmesi doğru değil. Randevu alma nedenimiz ne? Madem randevu saatine uymayacaksınız kaldırın bu sistemi. Gelen hastaları sırasına göre alın.  Umarım bir daha ki randevumda bu sorun çözülmüş olur ve randevu saatimizde inşallah girebiliriz” dedi. 


KONAK HASTANESİ NASIL KURULDU?
Konak Hastanelerinin Kocaeli’de 1995 yılında ilk kez İzmit’te Sarı Konağın yanındaki yeşil bir binada kuruldu ve Konak ismini buradan almış oldu. 4 doktor ile yola çıktıkları Gölcük Depreminin ardından  2003 yılında Konak Hastanesi’nin ilk Tıp Merkezi kuruldu. Tıp merkezi 2006 yılında 25 yataklı Konak Hastanesi olarak açılışı gerçekleştirildi. 2010 yılında büyüme kararı alan Konak Hastanesi, marka ve hastaneler zinciri olma misyonları doğrultusunda ve Gebze’de duyulan ihtiyaç doğrultusunda bu bölgede bir hastane açmanın yararlı olacağını düşünerek Gebze Tıp Merkezini de bünyesine katarak; Osman Yılmaz Mahallesi, İstanbul Caddesinde 17.000 metrekarelik alanda Özel Konak Hastanesi hizmet vermeye başladı.