Gebzeli Karatecilerimiz, Avrupa Şampiyonası için hafta sonu tatamiye çıkıyor. 43. Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası hafta sonu Güney Kıbrıs’ın Limassol kentinde yapılacak. Şampiyonada Gebzeli KBB Kağıtsporlular Eray Şamdan, karate do Sporcularımız Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya, altın madalya için mücadele edecek. 33 ferdi, 2 takım dalında yapılacak şampiyonada Gebzeli 3 bporcumuz Milli Takım formasıyla madalya arıyor. Eray Şamdan yarın, bayan katacılarımız Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya bugün tatamiye çıkacak.

ERAY DÖRDÜNCÜ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN

Şampiyonada son dünya şampiyonu ve 3 son 3 yılın Avrupa şampiyonu sporcumuz Eray Şamdan, yine Milli Takımımızın en büyük madalya umudu. Üst üste beşinci kez Avrupa şampiyonasına katılan sporcumuz madalya koleksiyonuna dördüncü Avrupa şampiyonluğu madalyasını katmayı çok istiyor. Daha önce katıldığı 4 Avrupa şampiyonasında rakiplerine bir puan bile vermeyerek karate tarihine geçen Şamdan, bu başarısını sürdürmek için yine çok iddialı. Dünya sıralamasının bir numarası Eray Şamdan her zaman ki gibi favori.

ALTIN KIZLAR SAHNEDE

Eray ile birlikte ülkemizi Gebze Karate Do Spor Kulübü'nün altın kızları Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya da bayan takım katada temsil edecek. Kocaeli’de yapılan Türkiye seçmelerinde başarılı olarak Milli formayı hak eden sporcularımız kürsüyü hedefliyor. Endonezya’da yapılan dünya şampiyonasında başarılı performans göstermelerine rağmen çeyrek finalde elenen sporcularımız bu kez Avrupa’da patlama yapmak istiyor. Sporcularımızın antrenörü Adnan Şamdan yoğun kamp döneminde iyi bir hazırlık yaşadıklarını belirterek ülkemizi zirveye taşımak istediklerini ve al bayrağımızı bir kez daha dalgalandırmak istediklerini söyledi.