Sakarya'da yapılan Karate Ligi'nin Grup Finallerinde  Gebze Karate Do Rüzgarı esti. Sezon başından beri  Gebze Karate Do Spor Kulübü'nün damga vurduğu  Sakarya Karate Ligi'nin Grup finalleri hafta sonu Serdivan İlçesi'nde ki  Sakarya Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türk Karatesi'nin Markası Adnan Şamdan ve öğrencileri 12 ilden 800 sporcunun katıldığı müsabakalarda topladığı madalyalarla Lig finaline adını yazdırdı. Temsilcimiz Genel Toplamda 34 Madalya alarak bütün kategorilerde farkını ortaya koydu.

GEBZE'YE 34 MADALYA

Sakarya Ligi Grup Finali'ne aralarında  İstanbul,  Kocaeli ve  Sakarya'nın yanı sıra,  Tekirdağ,  Bursa,  Yalova,  Düzce,  Bolu,  Bilecik,  Zonguldak,  Eskişehir,  Kırklareli'den 8010 sporcu katıldı.  Gebze Karate Do Spor Kulübü de 45 sporcusuyla müsabakalarda mücadele etti. Minik, Yıldı, Ümit ve Genç Kategorilerinde yapılan Karate Ligi'nde temsilcimiz 18 kategoride final yaptı. Bu final maçlarından 8 Altın, 10  Gümüş madalya elde eden  Gebze Karate Do, 16'da Bronz madalya alarak 34 Toplam Madalya ile Grup Finallerini sonlandırdı. Genel Toplamda zirvede ki yerini koruyan temsilcimiz, Şampiyonluk kupasını almak için gün saymaya başladı.

TÜRKİYE'NİN SPORCU FABRİKASI

Yetiştirdiği Milli Karatecilerle  Türkiye'nin adeta Sporcu üretme Fabrikası olan  Gebze Karate Do, aynı zamanda ülkemizin en iyi Alt yapısını da barındırıyor. Başarıları sadece Ülke sınırlarında değil, Milli formayla Uluslararası arenada da ses getiren temsilcimiz, Kulüpler  Avrupa şampiyonluğu Apoletini de üzerinde bulunduruyor. Önümüzde ki ay yapılacak Final Müsabakalarında  Sakarya Lig Şampiyonluğunu hedeflediklerini dile getiren Teknik Direktör Adnan Şamdan,  Gebze Belediye Başkanı  Adnan Köşker ve Başkan Yardımcısı  Engin Güzel'in sağladığı Ulaşım imkanlarıyla  Gebze'nin  Türkiye'nin bir çok yerinden Şampiyonlukları getirdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.