AK Parti Gebze İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Köksal Tatoğlu ile alakalı sosyal medyada gezen bir paylaşım kulislerin en konuşulan paylaşımı oldu.

AK Parti ilçe kongrelerine hazırlanırken şüphesiz en merak edilen ilçe Gebze. AK Parti Gebze’de yapılacak kongre öncesi ilçe başkanlığına adaylığını açık açık beyan eden ve kulis çalışmaları yapan Köksal Tatoğlu, dün Gebze AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı ile bir araya gelmesiyle beraber parti içerisinde çatlak sesler yükselmeye başladı. Gebze Neşve Cafe’de düzenlenen toplantıya AK Parti  Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve ilçe gençlik kolları üyeleri katıldı. AK Parti  Gebze İlçe Başkanvekili Köksal Tatoğlu, AK Parti ’li gençlerle ilçe başkanı adayı olma yönünde kulis yaparak gençlerin kendisine desteğini istedi. AK Parti ’li Tatoğlu’nun ilçe başkanı adayı olma yönündeki AK Parti ’li gençlerle bir araya gelmesine mevcut ilçe başkanı Hasan Soba’nın ne diyeceği de merak konusu oldu.

Hakan Mengusoy isimli Facebook hesabından yapılan paylaşımda Tatoğlu'nun adaylığı'nı yıkım olarak gören partili'nin o paylaşımı;