Dilovası Belediyesi kurucu belediye başkanı ve 2015 CHP Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç kendisi hakkında ortaya atılan "2019 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan adayı olacak" şeklindeki iddialar üzerine sosyal medya aracılığı ile bir açıklama yaptı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Çok Kıymetli Dostlar;

Sevdamız Olan ve Gözümüzün Nuru Gibi Hep Birlikte Büyüttüğümüz Dilovası'na Hizmet Etmek Bizler İçin Her Zaman Bir Onur Vesilesi Olmuştur.

Siz Degerli Dilovası Halkının Geçmişten Buyana Şahsıma Gösterdiği Güven Ve Teveccühü Hiç Bir Zaman Karşılıksız Bırakmamaya Gayret Gösterdim. Bizim İçin Mevki Makamdan Çok, Mazlum ve Biçare İnsanlara Hizmet ve Yardım Etmek Herşeyin Üstünde Olmuştur. 

Bu İlçeye Hizmet Bizim Hayatımızın ve Yaşantımızın Her Zaman Bir Parçası Olmuştur. Hizmet Edebilmek İçin İlla İktidar Olmak Gerekmediğini Her Seferinde Gosterdik. Kapımız Hiç Bir Zaman Bu Halka Kapanmadı, Küsmedik ve Hiç Bir Zaman Gocunmadik. Halkımızın Her Kararına Saygı Gösterdik...

Son Zamanlarda Özellikle Yerel Seçim Sattına Girildiği Bu Dönemlerde Siz Değerli Dostlarimizdan Bir Çok Olumlu Tepkiler Alıyoruz. 

Lakin Hakkımızda Çıkan Konular ve Haberler İle Hiç Bir Bağlantımız ve Çalışmamız YOKTUR. 

Çok kıymetli Kardeşlerim; GIRİLECEK BİR YOLDA KADER ARKADAŞLARIMIZ VE KURMAYLARIMIZ İLE GENİŞ ISTISARELER SONRASI KARAR VERİRİZ.

Siz Değerli Dostlarımın Teveccuhune Teşekkür Ederken, Bizlerin Ağzından Çıkmayan Sözlere ve Kulaktan Duyma Söylentilere İtibar Etmemenizi Rica Ediyorum. SAYGILARIMLA...