REKLAM - Dilovası Otobüs Reklamları Nasıl Verilir? Dilovası Teknik Reklam

Gebze’nin ilk reklam şirketi olmamızın haklı gururu içerisindeyiz. 1976’dan günümüze aynı adreste yılların tecrübesiyle kaliteden ödün vermeden hizmet vermekteyiz.

Teknik Reklam ile dijital baskı ve reklam işlerinizde; sorunsuz, kaliteli, kurumsal , hızlı ve ekonomik hizmetin keyfini çıkarın.

41. yılımıza özel kampanyalardan faydalanmak için 0850 302 5 818 yada 0532 308 03 39 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Otobüsler büyük reklam alanlarına sahip, günde binlerce yolcu taşıyan, sürekli hareket halinde olan önemli reklam mecralarıdır. Otobüs reklamları geniş kitlelere ulaşmanızı sağlar. Reklam veren için en önemli konulardan biri de reklam mecrasının boyutu ve konumudur.

Amaç sadece dışarıda bulunan insanların göz zevkine hitap etmek değil, aynı zamanda markanın görünürlüğünü, hatırlanabilirliğini arttırmaktır. Otobüs reklam uygulamalarında sergilenen mesajın algılanacağından emin olabilirsiniz.
 

Aracın arka kısmı tamamen ve yanları şerit reklam şeklinde kaplanır. Şehir içerisinde sürekli dolaşan otobüsler ile insanlara ulaşmak çok kolaydır.
 
Standart olarak 3, 6, 9 ve 12 ay olarak ücretlendirme yapılmaktadır. Reklam sürelerine göre ücretlerde indirim yapılmaktadır.

İnternet Sitesi : http://www.teknikreklam.com.tr/