Dilovası’nda demokrasi nöbetlerine DOSB Başkanı Mustafa  Türker ve yönetim kurulu katılarak destek verdi.  Demokrasi nöbetleri ilçede sabahın ilk ışıklarına kadar devam ederken, vatandaşlar gencinden yaşlısına birlik ve beraberlik mesajları veriyor.

Demokrasi nöbetlerinin 22. gününde belediye önündeki bulunan alandaki demokrasi nöbetlerine AK devam edildi.   Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut,  DOSB Başkanı Mustafa Türker ve yönetim kurulu üyeleri ile SP Eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk,  STK Başkanları, meclis üyeleri ve binlerce ilçe halkı katıldı.
15 Temmuz vatana darbe girişiminin ardından bütün geceyi belediye meydanında demokrasi nöbeti olarak geçiren vatandaşlar, Belediye Meydanı’nda organize edilen programlarda protokol ve misafir katılımcılarla birlikte yatsı namazı alanda toplu olarak kılıdı. İlçe halkı ülkeye olan bağlılığını gösterirken, yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Kuran-ı Kerim tilavetleri, dualar ve sohbetler eşliğinde devam eden programlarda zaman zaman meydana kurulan dev ekrandan  gösterimler yapılıyor.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada “Yine bugün meydanlardayız ve demokrasi nöbetinin  22. günde de  burada Dilovası 7’den 70’e herkes burada toplandık. Demokrasi nöbetimizin 21.  günündeyiz , DOSB Başkanımız Mustafa Türker bey ve yönetim kurulu üyeleri de aramızda hep birlikteyiz. Allah’a şükürler olsun Dilovası  tek yürek, tek vücut olarak birlik beraberlik olarak kardeşlik içerisinde işte burada sizlerin karşısındayız. Burada bir kez daha tekrarlıyorum Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meydanlardan çekilebilirsiniz diyene kadar bu meydanlarda demokrasi nöbetine devam edeceğiz. Allah birliğimizi dirliğimizi ve huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.