Dilovası Belediyespor şampiyonluk turuna hazırlanıyor. Geçen sezon küme düştüğü Süper Amatör Lig’e bu sezon yeniden yükselmek için sezon başında çok güçlü bir kadro oluşturan temsilcimiz çabalarının karşılığını almak üzere. Geçen sene gerçekleşen kongrede başkanlığa Recep Laç’ın seçilmesinin ardından toparlanma sürecine giren kırmızı yeşilliler bu sezon Süper Amatör Lig’e yükseldikten sonra önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi hedefleyecek.

YARIN DİLOVASI STADI’NDA

1’nci Küme C Grubu’nda grup lideri temsilcimiz Dilovası Belediyespor evinde kümede kalma mücadelesi veren İzmit Kireçocaklarıspor’u ağırlayacak. Dilovası Belediyespor mutlak favorisi olduğu maçı kazanırsa grup maçlarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Temsilcimizin mutlak favorisi olduğu ancak rakibinin de ligde tutunabilmek için tüm gücünü sergileyeceği maça ilginin yoğun olması bekleniyor. Yarın Dilovası Stadı’nda oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak.

TARAFTAR AKIN EDECEK

Dilovası Belediyespor’un yarın İzmit Kireçocaklarıspor ile oynayacağı maça taraftar ilgisinin yoğun olması için çalışmalar dört bir koldan sürüyor. Gerek sosyal medya üzerinden gerekse farklı mecralar üzerinden Dilovalılar’ın maça gelmesi için çalışmalar yapılıyor. Yarınki maçta sezonun taraftar rekorunun kırılacağı sanılıyor.