Belediye Temizlik İşleri ile park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında okul bahçeleri temizleniyor. Okullar açılmadan tamamlanacak temizlik çalışmaları kapsamında çevre ve yeşil alanların düzenlenmesi, süpürme, tazyikli su ile yıkama ve dezenfektan çalışmaları yürütülüyor. 

TOLTAR, BAŞARILAR DİLEDİ
İlçe sınırları içinde bulunan okullarda başlatılan temizlik çalışması için talimat veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, çocukların daha temiz, hijyen bir ortamda okula başlamaları için okul bahçelerinde temizlik çalışmaları başlattıklarını belirterek tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. 
YAVRULARIMIZI SEVİYORUZ
Başkan Toltar “Kurban Bayramı sonrasında başlayacak olan 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına öğrencilerimiz daha sağlıklı bir ortamda başlayacak. Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne verdiğimiz talimatlar doğrultusunda Temizlik işleri Müdürlüğü bünyesinde özel bir temizlik ekibi oluşturarak ilçemizdeki bütün okullarımızın temizlenerek hijyenik bir ortama kavuşması için çalışmalarımız başladı. Geleceğimiz olan yavrularımızı seviyoruz, onların eğitim standardının yükselmesini önemsiyoruz. Okullarımızın fiziki ortamlarının güzelleşmesini her zaman ön planda tutuyoruz.”dedi.
BALAY'DAN BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜR

Göreve geldiği günden beri Dilovası Belediyesi’nin eğitim çalışmalarına büyük destek verdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay “Başkanımıza ve ekibine eğitim camiası adına teşekkür ediyorum. Eğitimin ve eğitimcinin dostu olan Dilovası Belediyesi başkanımız Ali Toltar’ın, Dilovası’nın yarınları olan çocukları için bir şanstır. Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmeleri için her zaman okullarımıza gereken desteği vermektedir. Bu destekle eğitimde her geçen dönem daha iyiye gidiyoruz. İnşallah 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde de daha güzel başarılar elde edeceğiz ve ilçemizin adını daha iyi bir şekilde duyuracağız.”dedi.