Avrasya Gazeteciler Derneği Genel Başkanı İsmail Kahraman'ın katkılarıyla açılışı yapılan serginin açılışında bir konuşma yapan İsmail Kahraman sanata verdiği katkılardan dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ederken, tüm sanatseverleri bu güzel eserleri görmeye davet etti.
Kültür Sanat Etkinlikleri Sürüyor
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’mizde kültür sanat etkinliklerinin ara vermeden devam ettiğine vurgu yaparken, “Darıca’nın geçmişten günümüze değişik alanlarda çekilen çok özel fotoğraflarının yer aldığı bu sergideki eserler ilçemizin kültür sanat hayatına katkı sunacaktır. Tüm halkımızı bu önemli eserleri görmeye davet ediyorum” diyerek sanatseverleri sergiye davet etti.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da bu önemli eserlerin vatandaşların beğenisine sunulacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Kesilen kurdeleyle açılan sergide protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezerek eserler hakkında bilgiler aldı. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi sergi salonunda halkın beğenisine sunulacak olan  "Dünden Bugüne Fotoğraflarla Darıca" isimli Fotoğraf Sergisi 15 Aralık 2017 Cuma akşama kadar mesai saatleri içerisinde halkın beğenisine sunulacak.