Darıca'da Bir Başarı Öyküsü
Motokuryelikten Patronluğa


Darıca'da işletmeciliğini İsmail Akçay'ın yaptığı PizzaBulls birbirinden özel spesyel menüleri ve farklı tatları ile müşterilerinin hizmetinde. Tamamı Türk sermayesi olan PizzaBulls'un Darıca şubesi sahibi İsmail  Akçay; "Siz değerli müşterilerimize hijyenik ve ferah bir ortamda güleryüzlü hizmeti sunmak adına çalışmaktayız. Müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önemli, bugüne kadar aldığımız olumlu tepkilerde bunun bir göstergesidir" dedi.

 


MUHTEŞEM LEZZETLER Bİ TIK ÖTENİZDE


Gece saat 03:00'a kadar bölge halkına hizmet veren Türk Markası Pizza Bulss özel lezzetleri ile Darıca halkının vazgeçilmez lezzet duraklarından biri oldu. pizzabulls.com.tr ve yemeksepeti.com üzerinden de sipariş alan firmada yerel lezzetler Ali Baba ve Anadolu ise müdavinlerin vazgeçilmezleri arasında. Özel sosları, tatlıları, vejeteryanlar için beyaz et konsepti ve lezzetli aparetifleri ile müşterilerine zengin bir mönü sunan işletme 655 07 70 ve 444 32 44 nolu telefon numarasından da sipariş almakta.
PizzaBulss Darıca şubesi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde Darıca Kültür Merkezi'ne 50 metre mesafede PTT karşında hizmet vermekte.


BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ "İŞÇİLİKTEN PATRONLUĞA"


Firmada ilk olarak motokurye olarak işe başlayan İsmail Akçay kısa süre sonra azmederek ve çalışarak firmanın patronu oldu. İnsanın işçi olarak çalıştığı yerde işletme sahibi olması elbette gurur verici diyen Akçay; "İnsanın azmetmesi ve çalışması sonucunda yapamayacağı hiçbirşey yok. Benim gibi bir çok insan var ve ben bu hususta onlara örnek olmak isterim. Hayalleriniz, hedefleriniz varsa bunun için çok çalışıp emek harcamalısınız şuan gelmiş olduğum konum ise çok çalışmamın önüne geçemez çünkü daha bir çok hedefim var" dedi.


15 TEMMUZ GECESİ YAPTIKLARI "HELAL OLSUN" DEDİRTTİ


15 Temmuz gecesi Darıca'da darbe girişimine karşı meydanlara inen binlerce insana ücretsiz pizza servisi yaparak bölge halkınında takdirini kazanan PizzaBulls işletmesinin sahibi İsmail Akçay "O gün yaptığımız gönlümüzden geçendir, elimizden gelen herşeyi yapmak ise vatan borcumuz, keşke daha fazlasını da yapabilseydik" dedi.