Darıca Belediyesi ile Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, Emrah Ben tek kişilik “Arkadaşıma Gülüp Çıkıcam” isimli stand up gösterisiyle gençlerle buluşurken, Okan Üniversitesi Hastanesi’nden Pr.Dr. Bahadır Üskül madde bağımlılığı konusunda gençlere yönelik bir sunum yaptı.
Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programa katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gençlik Buluşması’nda salonu dolduran gençlere kısa bir selamlama konuşması yaptı.
GENÇLERE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET İÇİN VARIZ
Salonu dolduran gençlere teşekkür eden Başkan Karabacak, “Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte düzenlediğimiz etkinliklerimizde bir araya gelerek geleceğine ve ülkesine sahip çıkan tüm gençlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Yapacağınız bütün organizasyonlarda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Bütün çalışmalarımız geleceğimiz olan siz değerli genç kardeşlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak içindir. Bugün özellikle madde bağımlılığı konusunda dinleyeceğiniz bilgileri çevrrenizdeki arkadaşlarınızla paylaşarak, onların da zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını anlatın.Yeni yıla başladığımız bu günlerde hepinize derslerinizde başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini paylaştı.