Darıca’lı bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Karabacak konuşmasında, “ ‘cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen Hz.Muhammed (sav) in sözünü düstur edinmiş bir millet olarak kadınlarımıza sadece bir gün değil, yılın 365 günü değer veren insanlarız. Kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
 
ARTIK KOALİSYON DÖNEMLERİ SONA ERECEK
 
Başkan Karabacak, konuşmasında referandum süreci ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunarak, yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi konusunda bayanlardan destek istedi. Başkan Karabacak yeni sistemle birlikte koalisyonlu dönemlerin sona ereceğini ifade ederek, “16 Nisan sonrası ülkemizde daha güçlü iktidarlarla hizmetler katlanarak artacak. Ülkemizin son 15 yılında yapılan hizmetler bütün vatandaşlarımızın malumu. 15 yıllık süreçte bir çok badireyi siz değerli vatandaşlarımızın destekleriyle aşan hükümetimiz 16 Nisan’da yapılacak referandumu da özellikle siz bayanların katkı, destek ve çalışmalarıyla başarıyla atlatacak ve daha gelişmiş, daha müreffeh bir Türkiye yolunda önemli bir aşamayı da geride bırakacaktır. 7 Haziran 2015 genel seçimlerini unutmayalım. Ülkemiz o günlerde neredeyse eski koalisyonlu günlere geri dönecek, o güne kadar yapılan bütün yatırımlar belki de heba olacaktı. Çok şükür ki 01 kasımda yenilenen seçimlerde halkımız bir kez daha gerçekleri görmüş ve partimize tek başına iktidar fırsatı vererek istikrara “evet” demiştir. İşte bu istikrarın devamı adına sizlerden 16 Nisan’da yapılacak referandumda yeniden destek istiyoruz. Bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum.” diyerek iyi eğlenceler diledi.
 
Programda Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Zeynep Dizdar Darıca’lı hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Yolun Açık Ola, İlle De Sen, Sana Güvenmiyorum, Hayat Benim Elimde ve Viraj gibi albümlerinden en güzel parçalarını Darıca’lı hayranları için seslendiren Dizdar unutulmaz bir gün yaşattı.