İLK MAÇI DARICA GB 3-1 KAZANDI
Kentlisini ilk maçta 3-1 yenen Darıca GB, galibiyet tarifesini bu kez kendi evinde uygulamak amacında. Bolu hakemi Semih Güner’in düdük çalacağı maç yarın saat 13.30’da oynanacak. 3. Lig 3.Grup’ta ilk yarıyı 23 puanla 12. sırada tamamlayan Darıca Gençlerbirliği’nde nefesler tutuldu. Antalya’da gerçekleştirdiği 14 günlük kamp süresince güç depolayan ve hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla ikinci yarıya hazır bir görüntü çizen sarı-yeşilli ekip, ikinci yarının ilk maçında bugün Gölcükspor’u ağırlıyor. Rakibini ilk maçta 3-1 yenen sarı-yeşilliler rövanşı da kazanmak istiyor. Yarın saat 13.30’da oynanacak maçı Bolu hakemi Semih Güner yönetecek. Güner’in yardımcılıklarını Bayram Aydın ve Emir Kılıçarslan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Sakarya’dan Gökhan Kahyacık.
 
SİLİN: KAZANACAĞIZ
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin, Gölcükspor maçına hazır olduklarını söyledi. Galibiyetten başka bir ihtimal düşünmediklerini dile getiren Silin, “İkinci yarı çetin geçecek. Tüm zorluklara göğüs gerecek bir takımımız var. İnşallah beklentilerimiz sahaya yansır ve Gölcük maçıyla birlikte ikinci yarıya güzel bir sonuçla başlarız” dedi.
 
GÖLCÜKSPOR, DARICA MAÇINI ÖNEMSİYOR
Bu sezona çok kötü başlayan, bir ara düşme potasına inen 3.Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, takımın başına Yusuf Tokuş’un gelmesinden sonra çıkışa geçmiş, 9 maçlık yenilmezlik serisinde sadece ilk yarının son haftasında Niğde Belediyespor’a 2-1 yenilmesine rağmen Play-Off yarışına ortak olmuştu. Ligin ikinci yarısında 10’ncu maçında yenilgi ile tanışan Gölcükspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştirdikten sonra bu hafta başında itibaren ligin ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ettirdi. Kırmızı-Siyahlı ekip, hem Antalya’da, hem de kendi tesislerinde ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandı, oynadığı hazırlık maçlarını da kazandı.
 
SEZGİN VE MEHMET KADRODA YOK
Kırmızı-Siyahlı ekipte, Antalya kampında sakatlıkları nedeniyle takımda ayrı çalışan Mehmet Sayan’ın sakatlığı sürdüğü için bugünkü maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Bilal ise maç kadrosuna alındı. Bu arada grip olan Sezgin bugünkü Darıca maçı kadrosunda yer almıyor. Kırmızı-Siyahlılar dün öğlen yemeğinin ardından Erite Otel’de kampa girdi. Teknik Sorumlu Yusuf Tokuş, bıraktıkları yerden devam etmek istediklerini belirterek,  “Devre arası hazırlıkları bizim için çok iyi geçti. Ve yararlı geçti. Ligin ikinci yarısına nasıl başlarsak, öyle gideceğini biliyoruz. Bu yüzden bugünkü Darıca maçını kazanıp hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.