Havza Belediyesi çalışanlarından oluşan heyet İstanbul ve Kocaeli’de bir dizi ziyaretlerde bulunuyor.
Ziyaretler kapsamında Kocaeli ili Darıca Belediyesini ziyaret eden Havza Belediyesi Yol Kaldırım Şefi Erdal Akan ve Temizlik İşleri Şefi Sinan Çelebi’den oluşan ekip burada aslen Havzalı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin ile görüştü.
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İltekin’in makamında gerçekleştirilen görüşmede Havza Belediyesi Yol Kaldırım Şefi Erdal Akan ve Temizlik İşleri Şefi Sinan Çelebi İltekin’e Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akan; “ Bir Havzalı olarak sizlerin gelmiş olduğunuz makamlar bizler için gurur kaynağı. Sizleri Esenyurt’ta Havzalı Dernekler Federasyonumuz ve Havza Belediyemizin birlikte tertip ettiği tirit programına bekliyoruz.” Dedi.
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin ise bir Havzalı olarak Havza için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek; “ Bizler her ne kadar gurbette yaşamakta olsak da doğduğumuz topraklar ile ilişkimizi hiçbir zaman kesmedik.” Dedi.
Yapılan görüşme sonrası İltekin Darıca Belediyesi tarafından Havza Belediyesine 50 adet çöp konteynırı gönderileceğini sözlerine ekledi.
İltekin’e Havza Belediyesi Yol Kaldırım Şefi Erdal Akan ve Temizlik İşleri Şefi Sinan Çelebi tarafından Havzanın sembollerinden olan semaver hediye edildi.