CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları 2. olağan kongresi önceki gün gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen ilçe gençlik kolları kongresine CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Uslu ve çok sayıda genç katıldı. Mevcut ilçe gençlik kolları başkanı Muhammed Uslu’nun tek aday olduğu kongre açık oylama ile yapıldı. Yapılan açık oylamanın ardından Muhammed Uslu, yeniden CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.
 
İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ
Oylamanın ardından konuşma yapan CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Uslu, “CHP Türk halkının var olma iradesinin adıdır. Bağımsızlık aşkıdır, özgürlük sevdasıdır. CHP’li olmak demek halkı yoksulluktan çıkarmak için, başı dik, sırtı pek birlik olmak için kendini adamak demektir. Siyaset bana ne verecek değil. Ben topluma ne vereceğim demektir. CHP’li olmak demek devrimci olmak demektir. Değişimi cesaret edebilmek değiştirmek demektir. Bu devrimci ruh Çayırova’ya yeni bir ufuk halkımıza ise yeni bir umut kazandıracaktır. Yerel örgütlerde yöneticilik yapmak sorumluluk gerektirir. Zordur, yorucudur. Bizler bu yolda elimizi taşın altına koyarak Çayırova’da gençliğin sesini iktidara taşıyacağız. Ana muhalefetin sesinin yerel yönetimde etkili kılacağız. Adım adım iktidara yürüyeceğiz. Bu çıktığımız yolda şartlar gideceğimiz yolu değil hikâyenin nerden başladığını belirler” dedi.
 
USLU’NUN YÖNETİMİ
Muhammed Uslu yönetimi: Gençlik Kolları Asil; Selçuk Çataltepe, Ümit Şimsir, Deniz B. Bulut, Burak Ünal, Songül Honca, Büşra Bülgü, Işık Gülhan, Ali Demir, Barış Güvenoğlu, Erhan Ertürk, Hüseyin Erdoğan, Eren Doğan, Emin Aykaç, Cemile Karakuş.
Gençlik Kolları Yedek; Veysel Süslü, Erdem Sümbül, Seda Bülbül, Evren Davulcu, Füsun Yıldırım, Mert Gürenç, Şükran Ölçer, Ersin Tarakçı, Bülent Atasoy, Elif Akgün, Kemal Bad, Başak Gürhan, Berfin Demir, Barkın Çataltepe. İl Gençlik Kolları Delegeleri; Muhammed Uslu, Selçuk Çataltepe, Ümit Şimşir, Deniz Buse Bulut, Burak İnal, Burhan Soyluçiçek, Bülent Atasoy, Ersin Tarakçı, Ali Demir, Barış Güvenoğlu, Işık Güven, Sinan Koç, Eren Doğan, Fuat Akdeniz, Cemile Karakuş, Mert Gürenç.