Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, devam eden projeleri yerinde inceledi. Sosyal TesisÇAğdaşkent Mesire Alanı, At Binicilik Tesisi,Garaj ve Lojistik Merkezi gibi projeleri yerinde inceleyen Demirci, çalışmaların son durumları hakkında bilgiler verdi.
SOSYAL TESİS YAZA HAZIR
Daha önceki incelemelerinde Sosyal Tesis projesinin 2016 yazı içerisinde hizmete sunulacağını ifade eden başkan Demirci, proje alanında değerlendirmelerde bulundu. Demirci, kaba inşaatın tamamlandığı ve ince işçiliğinin başladığını projenin yaz aylarında hizmete sunulacağını aktardı. 1.500 metrekare alan içerisinde inşa edilen tesiste açık ve kapalı kafeterya ve restaurantın yer alacağını belirten Demirci, toplantı ve seminer salonunun da yine tesisin ikinci katında hizmet vereceğini söyledi.
ATA SPORU CİRİT YAYGINLAŞMALI
Diğer bir proje alanında da incelemelerini sürdüren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, at binicilik tesisi ve cirit alanı hakkındaki görüşlerini iletti. Ata sporu olan ciritin yaygınlaşması ve unutulmaması adına bir cirit alanı oluşturduklarını dile getiren Demirci, yine bu alanda atların barına bileceği tesisi de kısa sürede devreye sokacaklarını söyledi. Demirci, Çağdaşkent Mesire Alanında yer alan proje bittiğinde tüm mesire alanını kapsayan fayton gezilerini de Çayırovalıların hizmetine sunulacağının bilgisini verdi.
GARAJ VE LOJİSTİK MERKEZİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan 15.000 metrekare alan içerisinde inşaat çalışmaları devam eden Garaj ve Lojistik Merkezi Projesini yerinde inceleyen Demirci, şantiye sorumlularından projenin durumu hakkında bilgiler aldı. Bakım atölyeleri, depolar, açık ve kapalı araç park alanları, transfer merkezi ve lojistik merkezinin bina yapım aşamalarının devam ettiğini ifade eden Demirci, projenin bitmesi ile birlikte belediyenin Garaj ve Lojistik hizmetlerinin derli toplu, verimli şekilde yürütüldüğünü örnek bir tesis kazanacaklarını söyledi.