Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı imar toplantısı, Çayırova Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. İmar toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve 12 ilçe Belediye Başkan Yardımcıları ile ilgili teknik personel katıldı.

HEDEFİMİZ VATANDAŞI MEMNUN ETMEK
Toplantıda, Kocaeli'nin tüm ilçelerinde yapılan çalışmalar ve projeler ele alındı. Otopark yönetmeliği, plan notları ve kentsel dönüşüm konuları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda, Başkan Vekili Özak, alınan karar ve planlamalar ile ilgili görüşlerini açıkladı. Başkan Vekili ve İmar Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, "Aldığımız bu kararlar sayesinde yerindelik esasına uygun olarak ilçelerimizin imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımları yapıyoruz. Tek hedefimiz vatandaşımızın işlerini hızlandırmak ve onları mağdur etmeden işlerini kolaylaştırmak, vatandaşlarımızı memnun etmek" dedi.

PROBLEMLER DAHA HIZLI ÇÖZÜLECEK
Başkan Vekili Özak, "İlçemizin imar ile ilgili problemlerini bizzat ilçe yetkililerinden dinleyerek, problemlere daha hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümler üretiliyoruz ve problemler daha hızlı çözüme kavuşuyor" ifadelerini kullandı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ise "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek. Bunun için çalışmalarımızı hiç durmadan sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.