Çayırova’da 1992 yılından bu yana hizmet vermekte olan Çayırova Sivaslılar Derneği’nin, önceki gün yapmış olduğu kongre Dernek Başkanlığına Adayı çıkmayınca yeni başkanını seçemeden sona erdi. 
KALE BIRAKTI, KİMSE ALMADI!
İşlerinin yoğunluğu sebep göstererek görevinden ayrılmak istediğini dile getiren mevcut Başkan Yunus Kale tekrar aday olmayacağını belirtirken derneğin borcunun olduğunu da dile getirdi. 
GEÇEN HAFTADA ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAMIŞTI
Kale’nin aday olmak istememesi ve başka bir başkan adayının da çıkmaması üzerine Çayırova Sivaslılar Derneği kongresini yeni başkanını seçemeden sonlandırmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluğu sağlayamadıkları için bu hafta çoğunluk aranmaksızın tekrar toplanan kongreye yaklaşık 30 kişi katıldı. Hamit Kuş’un divan başkanlığını yaptığı kongrede yer yer küçük çaplı tartışmalarda yaşandı.
MEVCUT YÖNETİMLE DEVAM!
Çayırova Sivaslılar Dernek lokolinde akşam saatlerinde gerçekleşen kongre neticesinde yeni bir başkan adayı çıkmayınca mevcut yönetim ile yeni bir yönetim oluşturuluncaya kadar devam kararı alındı. Özellikle 2014 yılında oldukça aktif  ve sosyal bir dernek olarak akıllarda yer eden Çayırova Sivaslılar Derneği’nin son hali Çayırova’da ki Sivaslıları da üzdü.