Çayırova’da D.C. (16) isimli genç kızı iki defa taciz eden ve daha öncede tacizden sabıkası olan R.E. (30) polisler tarafından yakalandı

 
 
Edinilen bilgi ve iddialara göre; R.E.’nin D.C.’ye yönelik ilk tacizi 15 gün kadar önce oldu. R.E., bir sokakta sıkıştırdığı ve tek başına yakaladığı D.C’ye tacizde bulundu. D.C. şahidi olmadığı gerekçesiyle şikâyette bulunamadı. R.E.’nin D.C.’ye yönelik ikinci tacizi önceki gün oldu. R.E.’nin D.C.’ye ikinci tacizinde D.C. ile yanındaki arkadaşına da tacizde bulundu. D.C. ikinci taciz vakası üzerine Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek başvuruda bulundu. D.C. emniyete verdiği ifade de, “Sanığın ilk tacizinde yanımda kimse olmadığı, şahidim olmadığı için şikâyette bulunmamıştım. Ancak ikincisinde yanımdaki arkadaşıma da cinsel tacizde bulundu. Şimdi şahidim olduğu için şikâyetçiyim" dedi.
 
BİRAHANEDE YAKALANDI
D.C.’nin ikinci taciz sonrası gerçekleşen şikâyeti üzerine çalışma yürüten Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri önce olay yerindeki kamera görüntülerini araştırdı. Vatandaşların görüntüleri üzerinden D.C, R.E.’yi teşhis etti. Polis 30 yaşındaki R.E.’yi bir birahanede bira içerken yakalayıp gözaltına alındı. R.E’nin daha önceden de sarkıntılıktan çok sayıda sabıkasının olduğu, D.C.’yi taciz ettiğine dair iddiayı da doğruladığı öğrenildi. D.C. polisteki sorgusunun ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.