Çayırova Belediyesi’nin Ramazan ayı iftar programlarının bir durağı da Çayırova Mahallesi oldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birlikte Belediye Başkanı Şevki Demirci, iftara katılan vatandaşları selamladı. Ramazan ayının en güzel özelliğinin mahalle iftarlarında, gönül sofralarında bir araya gelmek olduğunun altını çizen Demirci, herkesin Ramazan ayını tebrik etti.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı etkinliklerini kat kat arttırarak sürdüren Çayırova Belediyesi, bu kez Çayırova Mahallesi sakinlerine iftar sofrası kurdu. Birbirinden güzel yemeklerin ikram edildiği, yetişkinlere ve çocuklara özel ikramların bulunduğu program 5212 sokakta gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla düzenlenen iftar programda mahalleli ile bir araya gelen Demirci, çocuklarla da yakından ilgilendi.
Demirci, “Birlikte Aynı Sofrayı Paylaşıyoruz”
İftar öncesi ilahiler ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin sunulduğu programda Katırcıoğlu, Demirci ve Kılıç masaları tek tek ziyaret etti. Ziyaretlerin sonrasında ezanın okunması ile birlikte yine vatandaşlarla birlikte orucunu açan başkan Demirci, daha sonra bir selamlama konuşması yaptı. Ramazan ayına özel iftar programlarının üçüncüsünü Çayırova Mahallesi’nde düzenlediklerinin altını çizen Demirci, “Ramazan ayının üçüncü iftarında sizlerle birlikte bulunmanın ve birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ın mutluluğu, bolluğu, bereketi kuşkusuz hiçbirimizi yalnız bırakmıyor. Bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşıyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.” dedi. 
Konuşmasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birlikte çocuklara pamuk şeker, tarihi Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram eden Demirci, Hacivat Karagöz gösterisini, meddah gösterisini ve birbirinden güzel sahne oyunlarını çocuklarla birlikte izledi. İftar alanındaki yoğun kalabalıkla birlikte güzel bir iftar programını geride bıraktıklarını ifade eden Demirci, ayrıca çocuklara Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi biletleri hediye etti.