Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 5 etaptan oluşan İller arası Karate Ligi'nin üçüncü etabı bu sabah (26 Aralık Cumartesi) 09.30'da kata mücadelesi ile başladı. İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ligin üçüncü etabına 1998-2008 doğumlutoplam 944 sporcu ile 31 kulüp katılıyor. Türkiye karate camiasının gözlerinin çevrildiği ligin üçüncü etabında Türkiye Karate Federasyonu'na bağlı 150 hakem görev yapıyor. 

 

GÜN BOYU SÜRECEK MÜCADELE

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği İller arası Karate Ligi'nin üçüncü etabı gün boyu devam edecek. Kata mücadelelerinin ardından, öğleden sonra kumite mücadelelerine geçilecek. Dereceye giren sporcular için madalya törenleri düzenlenecek. Üçüncü etap mücadelelerine KağıtsporKulubü 110 sporcusu ile katılıyor. 

2 ETAP DAHA YAPILACAK

Büyükşehir Karate Ligi 5 etaptan oluşuyor. İlk etap 31 Ekimi Cumartesi günü Hasan Gemici Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. İkinci etap 5 Aralık Cumartesi günü Başiskele Spor Salonu'nda yapıldı.  Üçüncü etaba ise İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu evsahipliği yapıyor.  Ligin dördüncü etabı Ocak ve son etabı Şubat ayında gerçekleştirilecek. Final müsabakalarına sahne olacak son etabın sonunda ise dereceye girenlere kupa verilecek.