Cumhuriyet tarihinin en büyük Ar-Ge ve inovasyon yatırımı olan Bilişim Vadisinde firma sayısı 31’e, çalışan sayısı ise 328’e yükseldi. 32’i firmanın bölgede yer almak için sırada beklediği Bilişim Vadisinde bir taraftan firmaların Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları devam ederken diğer taraftan inşaat çalışmaları sürüyor.
  

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şekerci’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Bilişim Vadisi, tamamlandığında 3,3 milyon metrekare arsa büyüklüğü ve 1,5 milyon metrekare kapalı alanıyla Türkiye’nin en büyük teknoloji geliştirme bölgesi olacak.
  

An itibariyle 31 projenin çalışmalarının yürütüldüğü Bilişim Vadisinde kiralanabilir Ar-Ge ofislerinin yanı sıra kuluçka merkezi, teknoloji transfer ofisi, inovasyon merkezi, prototip ve test merkezi de yer alacak.
Bilişim Vadisi güçlü paydaşları ile de dikkat çekiyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının bizzat üstlendiği Bilişim Vadisinin, TÜBİTAK, KOSGEB, Gebze Ticaret Odası, Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Üniversitesi, TOSB OSB ve TSE gibi çok güçlü paydaşları bulunuyor.

 

gebze bilişim, bilişim vadisi, gebze web tasarım, gebze reklam, teknik reklam,