15 KİŞİLİK KOMİSYON MAHALLELERE İNDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın tarafından kurulan mahalle komisyonları görevine başladı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın da bulunduğu inceleme komisyonunda Başkan Yardımcıları, Birim müdürleri, meclis üyeleri ve Diliskelesi mahalle muhtarı ile birlikte incelemede bulundu sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için program bir hafta sürecek. 

YERİNDE İNCELENİP ÇÖZÜM ÜRETİLECEK

İlk incelemesine Diliskelesi Mahallesi’nde başlayan Başkan Toltar ve ekibi bir hafta boyunca mahallede bulunan sorunların bir an önce giderilmesi için çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin daha koordineli bir şekilde yürütülmesi ve halkın taleplerini yerinde incelemek ve çözüm üretmek için böyle bir komisyon kurarak mahallelere inmeye başladık.

ÇALIŞMALAR ÜÇ AŞAMADA PLANLANACAK 

Çalışmalarımızı üç aşamadan oluşturuyoruz. Kısa vadede yapılacak olanlar, orta vadede yapılacak olanlar ve uzun vadede yapılacak olanlar olarak hizmetlerimizi belirleyeceğiz. Halkımızın acil olarak isteklerini kısa vadede yerine getirmek için yerinde inceliyor ve çözüm üretiyoruz. Orta ve uzun vadede yapılması gerekenleri de programımıza alarak zamanı geldiğinde de çalışmalarımızı başlatacağız. Çalışma kapsamında mahallelerimizin tüm sokak ve caddelerine girecek halkımızla yerinde görüşecek ve hizmetin en kısa sürede yapılması ve sorunun çözülmesi sağlanacaktır. Komisyonumuzla ayrıca yaptığımız hizmetleri de yerinde denetlemiş oluyoruz.”dedi. 

ÇALIŞMALAR TÜM MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Başkan Toltar ve ekibinin Diliskelesi Mahallesi’nde ki incelemelerin ardından Başkan Toltar ve teknik ekibi daha sonra belirlenecek bir başka mahallede çalışmalarına devam edecek.