Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ihtiyaç sahibi Ailelere çat kapı iftar ziyareti gerçekleştirdi.
Sosyal Belediyecilik kapsamında her zaman ihtiyaç sahiplerinin de yanında olan Dilovası Belediye Başkanlığı, Ramazan ayı içerisinde de gıda yardımlarını sürdürüyor.

İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Ailelerle yüz yüze görüşerek sıkıntılarını dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını bildiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız periyodik olarak kontrol edilerek, ihtiyaçları yerinde tespit ediliyor, Belediyemizin fakir ve yardıma muhtaçlara göndermiş olduğu her türlü imkânı, gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda ekiplerimiz elinden gelen gayreti gösteriyor,Başlatmış olduğumuz ev ziyaretleri uygulaması bunun en güzel örneği. Bu yardımlar konusunda en çok ihtiyacı olandan başlayarak dağıtım yapıyoruz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle de yardıma muhtaç insanlarımızı korumak, bizlerin en önemli görevlerinden biri" diye konuştu.

HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Dilovası Belediye Başkanlığı tarafından İlçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti gerçekleştirilerek gıda yardımı yapılıyor. Her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettiren Dilovası Belediyesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların elinden tutuyor. Göreve geldiği günden bu güne hemşerilerinin derdiyle dertlenen, mutluluğu ile mutlu olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, her zaman olduğu gibi vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor.

HAYIRLARLA DOLU BİR RAMAZAN GEÇİRMEK DİLEĞİ İLE

Her zaman halkın yanında olan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar; "Ramazan Ayında yaşanan manevi duyguların tüm gönüllerde yaşanmasını temenni ediyorum. İnsanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Belediyemiz bünyesinde kurulan Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımlarımız devam ediyor. Tüm Halkımızın Ramazan ayını hayırlarla geçirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum" dedi.