MUHTARLARLA İSTİŞARE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Gebze’nin mahalle muhtarlarını kahvaltılı toplantıda ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye hizmetlerine ve projelere ilişkin istişarede bulundu. Muhtarların taleplerini, görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e toplantıda Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt, başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. Muhtarların mahallelerdeki hizmet erbapları olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz değerli muhtarlarla düzenlediğimiz istişare toplantılarında bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuyoruz.

MESİRE ALANLARI

Vatandaşlarımızın, sizlerin desteğiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde hayat geçirdiğimiz hizmet ve çalışmalarımızla mahallelerimizin çehresini değiştirdik. Modern şehir kimliğine uygun şekilde mahallelerimizde başlattığımız hizmet seferberliğimiz sürüyor. Şehir merkezindeki mahallelerimizin yanı sıra kırsal yerleşimdeki mahallelerimizde de çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Doğalgaz çalışmalarının sürdüğü kırsal mahallelerimize vizyon kazandıracak projelere imza atacağız. Ovacık, Mollafenari ve Pelitli’ye kazandıracağımız geniş kapsamlı mesire alanlarımızın projeleri çizildi, ihale aşamasına gelindi.

CAZİBE KAZANACAK

Hızlı bir şekilde çalışmalara başlayarak buraları çevre illerden gelen konukların da ağırlanacağı birer cazibe merkezi haline dönüşsün istiyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Muhtarların talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Köşker’e toplantı sonunda Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt teşekkür plaketi takdim etti. Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.