Eleme maçında Yuvacıkspor’u 4-3 yenen Arapçeşmespor 1.Küme’ye yükselmenin mutluluğunu yaşadı

 
 
 
ARAPÇEŞME AVANTAJ YAKALADI
2.Küme eleme maçında Arapçeşmespor ve Yuvacıkspor önceki gün M. Ali Kağıtçı Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarının uzatma dakikalarında Serdar’ın golüyle öne geçen Arapçeşmeliler soyunma odasına moralli gitti. İlk yarısı tek golle tamamlanan eleme maçının  6 gollü ikinci yarısı  yürek hoplatan anlara sahne oldu.
 

 
UZATMALARDA HEYECAN DORUĞA ÇIKTI
48’de Arapçeşme Yavuz’la ikinci golünü buldu. 67’de Hüseyin’in golüyle herkes “ Bu iş bitti” derken, 3-0 geriye düşen Yuvacıkspor 75’te Fevzi’nin penaltı atışını gole çevirmesi ve iki dakika sonra da Ömer’in ayağından bulduğu golle farkı bire indirerek umutlandı ama  90+3’te Yavuz Arapçeşme’nin 4. golünü ağlara gönderdi.  Bir dakika sonra gelen Yuvacıksporlu Fevzi’nin muhteşem frikik golü ile fark yeniden bire inse de eleme maçının kazananı Arapçeşmespor oldu.
 

 
ARAPÇEŞMESPOR:4 - YUVACIKSPOR:3
STAT:m. Ali Kağıtçı
HAKEMLER:Bilal Çavuş**, Mehmet Dağdeviren***, Mahmut Zengin***
ARAPÇEŞMESPOR:Uğur**, Levent**, Orhan**, Yusuf**, Bahadır**, Yusuf Tektaş**, Egit***, Köksal**, Hüseyin***, Serdar***, Yavuz***(Eray**),
YUVACIKSPOR:Ali**, Ömer***, Fatih**(Cüneyt*), Eren**, Miraç**, Melih**, Abdurrahman**, Yunus**, Muhammet**(Emirhan**), Kubilay***, Fevzi***
GOLLER:Serdar (45+2, 90+3), Yavuz (Dk. 48), Hüseyin (Dk. 67) (Arapçeşme), Fevzi (Dk. 75 pen., 90+4), Ömer (Dk. 77) (Yuvacık)