AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il başkan yardımcıları ile yaptığı siyasi parti ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti heyeti, CHP ve MHP İl Başkanlarına yaptıkları ziyaretlerden sonra bugün de Saadet Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti ve SP il yöneticileri de hazır bulundu. 

AK Partilileri samimi bir şekilde karşılayan SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirtti, “Her siyasi parti yöneticileri gibi AK Parti il başkanı ve ekibi ülkenin iyi olması için gayret ettiklerini ve bunun için çalıştıklarını biliyoruz.” dedi. Ejderoğlu, geçen hafta yapılması planlanan ziyaretin Gölcük’teki şehit cenazesi nedeniyle bugüne ertelendiğini belirten Ejderoğlu, “Randevuları öğlen ve ikindi vakitlerine getirmemeye çalışıyoruz, cenazeler olabiliyor.” dedi. 
Gölcük’te şehit cenazesi nedeniyle geçen hafta yapılması gereken ziyaretin bugüne kısmet olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Demokrasinin olgunlaşması, diğer siyasi partilerin il başkanları ile müzakere yapmak için siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi dostluğumuz insanı ve siyasi anlamda devam edecek;  bunun gayreti içinde olacağız.” dedi. Ziyaret, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.