AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda AK Parti 'lilere uyarılarda bulundu.

Yazıcı, "Medyatik bir hastalık var. Esnaf ziyaretine çıkıldığında veya vatandaşlar görüşmek üzere ziyaret edildiğinde sokağın bir yerinde bir selfie ile sosyal medyada, 'ben bunu yaptım'... İnsanların bunu çok sevdiği kanısında değilim" dedi.

AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, bugünden itibaren Cumhurbaşkanlığı yönetim modelinin iyice içselleştirilmesi gerektiğini belirterek teşkilat üyelerinden 2019 seçimlerine şimdiden hazırlanmalarını istedi.

Parti teşkilat kongrelerinin yaklaştığını ifade eden Hayati Yazıcı, parti içinde kesinlikle kulisçiliğe yer olmadığı uyarısında bulunarak şunları söyledi:

"Durduğumuz yer milletin yanıdır. Referandum halk oylamasında yüzde 51.5 'evet', yüzde 48 'hayır' dedi. Hayır da bizim hedef kitlemizdedir. Biz doğru iş yapıyoruz. Söylem ve projelerimiz doğru. Muhataplarımız anlamıyorsa ideolojik bağnazlık içerisindekiler hariç kusuru kendimizde arayacağız. Kendi duruşumuza ve tarzımıza çeki düzen vereceğiz. Millet sorgular, sorgulamakta hakkı vardır. Şunu yaptık, bunu değiştirdik, dönüştürdük bu önemli. Ama insana dokunmazsanız, gönlüne hitap etmezseniz, o alanı eksik bırakırsak gönül kırıklığına yol açar. Medyatik bir hastalık var. Esnaf ziyaretine çıkıldığında veya vatandaşlar görüşmek üzere ziyaret edildiğinde sokağın bir yerinde bir selfie ile sosyal medyada, 'ben bunu yaptım'... İnsanların bunu çok sevdiği kanısında değilim. Selfie çektin de ne oldu? Çok samimi olduğumuzu göstermeliyiz ve insanların bizden emin olması lazım. Halkın, hedef kitlemizin bizden emin olmazı lazım."