Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba, ilçe başkan yardımcısı Selim Malkoç, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel'in de hazır bulunduğu basın toplantısında Gebze ile ilgili yatırımlar ve projeler ile ilgili değerlendirmede bulunan  Başkan Köşker şunları söyledi;

5 Yaşında Çocuklar Yazılım Öğreniyor

Başkan Köşker ''GESMEK çocuk eğitim merkezimiz ve Anaokulu üniversitemizde 2700 çocuğa uygulamalı eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın atölyelerde ürettiği oyuncakları, Diyarbakır Silvan'da ki çocuklarımıza hediye ediyoruz. Ayrıca Gebzeli çocuklarımız web tasarım ve yazılım  konusunda da gerekli eğitimleri veriyoruz. Tüm gayemiz Gebze Bilişim Vadisi projesi hayata geçtiğinde çocuklarımızın gerekli donanımlara sahip olmasını sağlamaktır'' dedi.

Gebze'ye Değer Katacak

Gebze’ye yapılacak olan ‘Uluslararası Fuar Alanı’ ile alakalı Adnan Köşker, net açıklamada bulundu. “Mermer üretimi veya mermer işletimi olmayacak. Her sektörün faydalanacağı dev bir fuar alanı olacak ve Gebze bölgesine değer katacaktır..” dedi.

Turizm Kenti Gebze

Gebzemiz’in denizle buluştuğu en müstesna yer olan Eskihisar’da tarihi kalenin yanı başında Osman Hamdi Bey Müze Evi, Körfez geçiş köprüsünün net olarak görüldüğü eşsiz güzellikteki manzarasıyla bölgemizi bir turizm markası haline getirecek olan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı Projesi için Başkan Köşker çalışmaların tüm hızla devam ettiğini 2017 sonunda tamamlanacağını söyledi.

Gebzelilere Ucuz Konut 

Başkan Köşker ''Gebze Belediyesi olarak Kirazpınar ve Mutlukent'te ki  belediyemize ait araziler üzerinde i lk etapta 300 konut üreterek Gebzeli vatandaşlarımıza ucuz konut alma imkanı sağlayacağız''dedi.