Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye'nin kuruluşu olan Marmara Uzmanlar şirketinin müdürü Esat Ural’ın oğlu Abdullah Osman Ural ve eşi Semanur Ekinci'nin nikahlarını kıydı. 

Gebze Kültür Merkezi  gerçekleştirilen nikah merasimine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Sadık Albayrak, Engin Güzel,  AK Parti ilçe başkanı Hasan Soba ve yönetimi, Müsiad Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım ve çok sayıda protokol devetlisi katıldı. 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in kıydığı nikahta damat Abdullah Osman Ural ‘’kararımız evet’’ derken referandumda kullanacağı oyun renginide belli etti. Çiftin evlilik cüzdanını Milli Savunma Bakanı Fikri Işık gelin olan Semanur Ekinci’e verdi. 


Gençlerin nikahını kıyan Başkan Köşker, " Osman ile Semanur kızımızın nikah akdi için bir araya geldik. Birbirine seven bu gencimize Rabbim her iki cihanda da mutlu mesut ve bahtiyar eylesin inşallah. Osman’a sizin huzurlarınızda tekrar sesleniyorum. Hanıma itaat et rahat et. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi vatana millete hayırlı en az üç evlat yetiştirmeniz dileğiyle tekrar mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


41havadis.com ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.