50 YILIN REKORUNU KIRACAĞIZ 
BAL 12. grupta ikinci yarıya da iyi bir giriş yapan, kent derbisi kazanıp Gebzespor’u yarış dışı bırakan Kocaelispor 15.Hafta mücadelesinde yarın Çengelköy’e konuk olacak. Maç fazlasıyla rakibinin 13 puan önünde olan Yeşil-Siyahlı ekibimiz yarınki mücadeleden galip ayrılıp Çengelköy’ün umutlarını da bitirmek istiyor. Kocaelispor yarın kazandığında 9’da 9 yaparak tarihinin en uzun süreli maç kazanma rekorunu da kıracak. 

SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK 
Yeşil-Siyahlı takımda sakatlıkları süren Hamza ile Özgür yarın yine yok. Hafta içi antrenmanda sakatlık geçiren ancak durumu iyi olan M. Emin’in oynama ihtimali yüksek. Teknik Direktör Ergun Ortakcı Gebzespor maçının 18 kişilik kadrosunu değiştirmedi. Ortakcı’nın ilk 11 tercihinin de aynı olması bekleniyor. İsmetpaşa Stadı’ndaki ilk maçı temsilcimiz 1-0 kazanmıştı. Beylerbeyi 75.Yıl Stadı’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. 

Ortakcı: “Zor bir maç olacak"

Kocaelispor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, bu sabah İstanbul’a hareketten önce basına maçla ilgili düşüncelerini aktardı. Ortakcı, “Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Hava ve saha şartlarından dolayı hafta başından bu yana istediğimiz şekilde çalışamadık. Tabi ki, maçın havası farklı olacak. Artık her maça final gözüyle bakıyoruz. Çengelköy’den de kazanıp dönmek istiyoruz. Sakat futbolcularımız var ama mazeret değil. Yerlerine oynayacak arkadaşlar da görevlerini en iyi şekilde yapacaktır” dedi.  

Hakem İzmir’den 

Merkez Hakem Kurulu 11.Bölge yarınki maça İzmir’den Emre Bulut’u atadı. Mesleği öğretmenlik olan Bulut’un 20 Aralık’ta Hereke Yıldız’ın evinde Tunaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı da yönettiği öğrenildi. Bu sezon BAL’da üçüncü maçına çıkacak olan Emre Bulut’un yardımcılıklarını Murat Güvenli ile can Dişbudak yapacak. Dördüncü hakem Volkan Gürbüz. 

Muhtemel kadrolar: 

Çengelköy:
33 Rasim
25 Uğur
3 Batukan
93 Naci
12 Ulaş
75 Umut
5 Ali
61 Harun
7 Metin
11 Yemen
789 Sow

Kocaelispor: 
14 Kılıç
2 Kadir Gezer
34 M.Emin
4 Murat Başak
3 Kadir Öge
6 Mert
12 Mesut
11 Sinan
8 Sefa
10 Burak Süleyman
7 Oğuzhan
Stat: Beylerbeyi
Saat: 13.30
Hakem: Emre Bulut(İzmir)