Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli subay ihtiyacını karşılamak için lisans düzeyinde Jandarma, Kara Havacılık, istihkam, ve Muhabere sınıflarında görevlendirmek üzere 500 erkek personel alınacaktır.

Adayların başvuru yapabilmesi için aranacak şartlar : Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az dört yıllık lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Nüfus kaydına göre müracaat yapan aday yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.),lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olanların başvuruları kabul edilecektir.

Adayların Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmaması, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşıması, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olması, adayların 1,67 metreden, daha kısa boylu olmaması ve Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik, ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmaması gerekmektedir. Dikkat başvurular sadece internet üzerinden yapılacak olup başvuru işlemleri 14 Ekim 2016 tarihinde saat 17.00’de sona erecektir. İnternet ortamında başvuru yapamayan adaylar Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin Merkezi Komutanlığını mesai saatleri içinde aramaları hâlinde durumları incelenecek ve giriş koşullarını taşıyan adaylar başvuru için bilgilendirilecektir.(kamu personel alımı)

Subay alımına başvurmak için lütfen Tıklayınız.