Arslan'ın ölümünün şüpheli olduğu belirtildi.Zonguldak'ta Ereğli ilçesinde 5 çocuk ve 15 torun sahibi 73 yaşındaki Mahmut Arslan, evinde ölü olarak bulundu.

5 GÜNDÜR HABER ALAMADILAR

Eşi 2 yıl önce hayatını kaybettiği için Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan çocuklarının yanında kalan Mahmut Arslan, iki hafta önce memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu Ortaköy'deki evine geldi. İddiaya göre; son 5 gündür kendisinden haber alamayan çocukları durumu yakınlarına bildirdi.

EVE BALKONDAN GİRDİLER

Akşam saatlerinde eve giden yakınları, uzun süre açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeriye girmek istedi. Kapıyı kıramayınca balkondan içeriye giren köylüler, Arslan'ın cesediyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Arslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vücudunda herhangi bir delici veya kesici izine rastlanılmayan Arslan'ın ölümü şüpheli bulundu.

KÖPEĞİ CENAZE ÇIKARILINCAYA KADAR KAPIDAN AYRILMADI

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mahmut Arslan'ın köpeği ise cenaze çıkarılıncaya kadar evin kapısından ayrılmadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


5 Gündür